TRAPER
Melasa 500ml
Speciální kategorií posilovačů je Melasa, která je velmi sladká a
účinně funguje na kapra i cejna. Melasa se aplikuje zejména na
revírech s teplejší vodou. Na velmi chladné vodě ztrácí svoji účinnost,
protože olejnatý základ nedovolí melase uvolňovat do svého okolí
neodolatelné sladké aroma, které kapři a cejni zbožňují. Nařeďte
s vodou v poměru 1:1 a vmíchejte do krmení. Pokud je to nutné
přidejte vodu z lovného místa. Doporučené dávkování je 250ml na 2-3
kg krmení.
Cena s DPH99 Kč
Skladem na prodejně
Secret Kapr červený 1kg
Série Secret je extrémně silné aromatické krmení. Řadu Secret je možné použít jako atraktivní složku s posilovacím efektem v kombinaci se základním krmením nebo řadou Speciál, Carp,
Ekonomik. Zajímavostí této řady jsou velmi výrazné barvy. Vyrobeno z kvalitních přírodních produktů, které byly ochuceny a pak tepelně zpracovány. Tepelným zpracováním se chuťové a aromatické složky dostaly do všech částí krmení a zvýšila se tím i jejich trvanlivost. Díky těmto vlastnostem doporučujeme použít na vod
Cena s DPH95 Kč
Skladem na prodejně
Sypký posilovač 250g Jahoda
Posilovače této kategorie obsahují méně aktivních složek oproti tekutým posilovačům v sérii Aromatix, aktivátorům Gold a sypkým posilovačům Koncentrat. Výhodou sypkých posilovačů je zejména možnost přidávat posilovač do již hotového krmení, aniž by rybář změnil konzistenci své vnadící směsi. Doporučené dávkování 250 g balení je na 5 - 7 kg směsi, 70 g balení na 30 kg směsi.
Cena s DPH89 Kč
Skladem na prodejně
Melasa 250ml
Speciální kategorií posilovačů je Melasa, která je velmi sladká a
účinně funguje na kapra i cejna. Melasa se aplikuje zejména na
revírech s teplejší vodou. Na velmi chladné vodě ztrácí svoji účinnost,
protože olejnatý základ nedovolí melase uvolňovat do svého okolí
neodolatelné sladké aroma, které kapři a cejni zbožňují. Nařeďte
s vodou v poměru 1:1 a vmíchejte do krmení. Pokud je to nutné
přidejte vodu z lovného místa. Doporučené dávkování je 250ml na 2-3
kg krmení.
Cena s DPH67 Kč
Skladem u dodavatele